Want your
own Fotopage?






 
Danish Aqil

By: Papa Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Oct-2008 01:18 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008 - Kedah + Terengganu

Dah abih Syawal baru nak upload gambar
Penyakit M..mmg xde ubatnya






















Monday, 6-Oct-2008 15:19 Email | Share | | Bookmark
Pneunomia

Baru berkesempatan update fp.
Tahun ni berpuasa pun jadi kelam kabut.
Danish demam tak kebah2 lepas kena jab umur setahun.
Ambik ubat kat klinik pun x ok gak
Akhirnya kami bawak ke hospital...
Lepas x-ray, terus kena tahan.
9 hari kami berkampung kat hospital. 15 - 23 Sept.
Danish disahkan kena Pneunomia
So kalau baby kena selsema, cepat2 lah bg ubat.
Lepas cuti raya ni, Danish dah x pegi nursery lagi.
Syukur, jiran sebelah rumah sudi nak menjaganya.











Ni kawan Danish, Mohd Hadif Aqil. Pun kena jangkitan mcm Danish
Tapi baby Hadif berkampung kat hospital 4 hari je, sbb dia x demam.


Masa ni dah sihat. Nak kuar hosp dah masa ni...
Syukur...





Sunday, 31-Aug-2008 17:39 Email | Share | | Bookmark
Gathering - 31 Ogos - Putrajaya

Sekian lama kenal di alam maya
Akhirnya....bertemu jugak
Enjoy the pics..

























Tuesday, 26-Aug-2008 19:37 Email | Share | | Bookmark
My Little Hero

Hari ni Danish dah pun setahun...sekejap je masa berlalu..cepat sangat2.
Rasa sakit bersalin duk teringat-ingat lagi. Bila ingat saat tu...macam2 rasa ada...huh
Nanti pejam celik pejam celik...bertambah lagi setahun umur dia..
Rasa mcm tak puas pulak bau2 baby kat Danish...

Walaupun dah setahun...Danish belum boleh jalan lagi...kuikuikui...
Tapi gigi dah ada 10 batang dah...hobi terkini....gigit orang..sasaran utama...papa dia laaa
Pun dah bagitau kat teacher nursery....tolong tgk2 kan Danish ni sbb takut duk mengigit anak orang lain pulak....huhu...naya je kalau dia pi gigit baby2 tecit

Dulu


Kini


Anugerah tak ternilai ini sentiasa dihati kami
Detik kelahirannya memang dinantikan
Kami berdoa agar permata hati kami ini menjadi insan yang soleh
Saat dia di azan dan iqamatkan...sebak rasa hati kami..
Syukur di atas anugerah ini
Ucapan dari kawan-kawan, tanda berkongsi kegembiraan dengan kami
Masih simpan lagi semua ucapan tu dlm inbox hp, bila teringat detik2 kelahiran anugerah ini,
gambar2 dan ucapan kawan2 jadi pengubat rindu...

Fizah - Alhamdulillah.Tahniah k.zura
En Zul - Tahniah kini bergelar bonda.Semoga baby boy membesar sbg insan soleh
Maslan - Tahniah
Kak Leen - Congrats! Lepas ni xlah sunyi lagi Nama apa?
En Rashidi - Alhamdulillah, congratulations to you, hubby and family
Nor - Tahniah k.zura. Alhamdulillah semunya selamat
David - Tahniah. Your new child will be a joy to your family. Happy being parents for you and your husband
Nana - Alhamdulillah, tahniah.Semoga bertambah erat kasih sayang dengan kehadiran insan baru
Aiza - Jai...tahniah. Sihatnya baby...normal ke operate?
Nadia - Alhamdulillah. Tahniah k.zura. Selamat menjadi ibu
Fea - Alhamdulillah..syukur..tahniah..Selamat menjalan hidup baru bersama orang baru
Kak Arfah - Alhamdulillah. Baby nama apa? Awak take care
Ilah - K.zura, tahniah, dapat baby dah! Rehat byk2 tau
Farah - Jai, tahniah...semoga dimurahkan rezeki dgn kehadiran cahayamata pertama...Nama apa?Pantang kat mana?
Mieja - Salam jai. Tahniah ye. Baru je dpt tau dari Aiza. Sume sihat ke?
En Hamid - Alhamdulillah. Tahniah
Martin - Congratulations zura . It's really a good news n gembira masa baca your sms. Still remember the first time because of not the good timing, u look up set n until u have a new baby again, I dpt tgk keberanian u atau seorang ibu. Hope u n comel baby have a nice rest n healthy. Take care



Happy Birthday

Buat kat nursery Danish aje...ramai skit kawan-kawan
Buat simple2 aje...Bihun goreng, dadih, nugget, gula-gula













Saturday, 12-Jul-2008 16:57 Email | Share | | Bookmark
Muffin

Resepi muffin ni dah lama ambik dari FP Kak Rinn. Tapi hari ni baru kesampaian nak buat, sebabnya, 'orang rajin' lah kata kan....
Cuma tukar sikit, tak letak almond cincang, ganti dengan cashew nut cincang.


Sebelum dibakar


Selepas dibakar




[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net